کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: انجمن ها / بایرن مونیخ در DFB pokal / [نظرسنجی] دور 4/1 نهایی جام حذفی - بایرن2:6گروثر فورسکانون هواداران بایرن مونیخ در ایران Iranian FC Bayern Munchen Fan Club
تنها نکته شاخص که به نظرم در مورد این بازی باید گفت باز هم ادامه همون سوتی ها وحشتناک و پر اشباه به همراه بازی های بی تفاوت از میچو هست!
روی گل اول که کاملا اشتباه او و بی دقتی اش(البته اینجا کمی بد شانسی هم آورد که باز از گناهش چیزی کم نمیکنه) در دفع توپ بود که یه پاس گل را به حریف هدیه داد!
قبل از خوردن گل دوم هم با یک تکل بلند اشتباه، هم خودش نتونست کاری انجام بدهد و هم بادستاپر را به اشتباه انداخت که به بازیکن حریف یک تک به تک هدیه داد که اگه بازیکنی حرفه ای مثل دروگبا و امثالهم بود به اون راحتی چنین فرصتی را به بیرون نمیزدند!
روی گل دوم هم قدمهای آرام و کمی بی تفاوت او در بازگشت به عقب که خیلی حدس یک فرصت جدی نمیداد باعث شد توپ سانتر شده از روی سر او رد شود و باداستاپر از عقبتر بیاد جای خالی او را مثلا پر کند و هد بزند که او هم موفق نبود و با اشتباه رنسینگ یه گل ساده دیگر بایرن دریافت کند!
باید نگران این میچو در بازیهای بزرگ بود! (شاید که بازیهای بزرگ خودش را میخواد نشون بده)!!!
ولی عملکردش از وقتی برگشته وحشتناک سیاه بود در حد مرترساکر و نالدو!(اینها مثلا مدافعان ملی پوش و مطرح و برتر بوندسلیگا هستند!)
[ ویرایش شد. : پنجشنبه 22 بهمن 1388, 15:12 بعدازظهر ] «کدام بدتر است؟ زندگی کردن به عنوان یک هیولا... یا مردن به عنوان یک انسان خوب؟» لئوناردو دی کپریو در جزیره شاتر
خب منم بردمون ر تبریک میگم اما من موندم که چرا با هر خری بازی کنیم باید از اونا گل بخرویم به نظر من این مشکل از دو حالت خارج نیست
یا اصلا بایرن به فکر بازی تدافعی نیست یا این که خط دفاع و دروازه بانمون ضعیفن به نظر من که حالت اول منطقی تر هست چون خط دفاع ما هر چه قدر هم که مشکل داشته باشه اونقدر مشکلش حاد نیست که از این تیم 2 تا بخوره
در ضمن خط دفاع ما اون قدر ها هم بد نیست از لحاظ مهره از خیلی از تیم های مدعی هم بهتره البته منهای دمیکلیس
معلومه بازی یک طرفه ای بود که خوشبختانه بایرن پیروز شد مسئله مهم خط دفاع هست که مشکل اصلی بایرن هست از بازیهای دمیکلیس نباید تعجب بکنیم چون همیشه در همین حد بوده و امسال اشتباهاتش بیشتر دیده میشه برای بازیکنان ذخیره هم همه رو فروختن وبازیکنان بی تجربه ای از تیمهای پایه اوردن
فصل پیش در همین مرحله 4:2 به بایر لورکوزن برونو لابادیا باختیم و حذف شدیم... ز کوی یار میآید نسیم باد نوروزی از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی
چو گل گر خردهای داری خدا را صرف عشرت کن که قارون را زیانها داد سودای زراندوزی
چو امکان خلود ای دل در این فیروزه ایوان نیست مجال عیش فرصت دان به پیروزی و بهروزی
ندانم نوحه قمری به طرف جویباران چیست مگر او نیز همچون من غمی دارد شبانروزی به عُجب علم نتوان شد ز اسباب طرب محروم بیا ساقی که جاهل را هنیتر میرسد روزی
طریق کام جستن چیست؟ ترک کام خود گفتن کلاه سروری آنست کز این ترک بردوزی
جدا شد یار شیرینت کنون تنها نشین ای شمع که حکم آسمان اینست اگر سازی و گر سوزی
به بستان رو که از بلبل طریق عشق گیری یاد به مجلس آی کز حافظ سخن گفتن بیاموزی
ثبت نام در: : دوشنبه 23 دي 1387, 14:15 بعدازظهر مکان: كازرون--اهل: اهواز نامه ها: 586 تشکر شده 807 بار در 260 پست
از اينكه تو نستيم به مرحله بعد صعود كنيم خوشحالم و از اينكه به شالكه خورديم يكم حالم گرفته...
ولي چيزي كه ازش خيلي ناراحتم اينه كه دوستان ميگن بايرن در هر بازي داره گل مي خوره و اين مسئله براي يه تيمي كه مي خواد مدعي قهرماني اروپا باشه واقعا غير قابل توجيحه. به محمد و آل محمد صلوات