کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: انجمن ها / بوندسليگا منهای بايرن / بررسی بازیهای جام حذفی المان ( DFB-Pokal )کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران Iranian FC Bayern Munchen Fan Club
امشب که بازی رو از شبکه ZDF دیدم پی به نکاتی بردم.
اینکه فرینگز بازیکن تمام شده ای هست و عملا خط هافبک برمن رو با بازی بی کیفیتش از کار انداخته بود. اخر بازی هم که اخراج شد تا کارنامه ضعیفشو این فصل کامل کنه.
دوم اینکه اگه حداقل دو تا از اون موقعیتهای نیمه اول رو برمن از جلوی دروازه گل میکرد شاید شرایط فرق میکرد.
و سوم اینکه من فکر میکردم بایرن با ترکیب اصلیش نمیاد ولی گویا ون گال از تمام نیروهای اصلیش استفاده کرد و انصافا این فصل باید گفت بایرن یک حس برتری و پیروزی طلبی داره که در تمام بازیها میتونه در هر شرایطی برنده از زمین بیرون بیاد.
برای گومز هم متاسفم که مجبوره 90 دقیقه بشینه رو نیمکت. گومزی که پارسال مدعی اقای گلی در بوندسلیگا بود...
امشب که بازی رو از شبکه ZDF دیدم پی به نکاتی بردم.
اینکه فرینگز بازیکن تمام شده ای هست و عملا خط هافبک برمن رو با بازی بی کیفیتش از کار انداخته بود. اخر بازی هم که اخراج شد تا کارنامه ضعیفشو این فصل کامل کنه.
دوم اینکه اگه حداقل دو تا از اون موقعیتهای نیمه اول رو برمن از جلوی دروازه گل میکرد شاید شرایط فرق میکرد.
و سوم اینکه من فکر میکردم بایرن با ترکیب اصلیش نمیاد ولی گویا ون گال از تمام نیروهای اصلیش استفاده کرد و انصافا این فصل باید گفت بایرن یک حس برتری و پیروزی طلبی داره که در تمام بازیها میتونه در هر شرایطی برنده از زمین بیرون بیاد.
برای گومز هم متاسفم که مجبوره 90 دقیقه بشینه رو نیمکت. گومزی که پارسال مدعی اقای گلی در بوندسلیگا بود...
وقتی مصطفی جان در مقابل هرتا سقوط کرده در حالی که قهرمانی بایرن مسجل شده بود با تمام نفرات ظاهر میشه از فینال جام حذفی که خیلی هم برای بایرن مهمه چه انتظاری داشتی ؟ به خصوص اینکه بایرنی های چند وقتی میشه که میگن ما هر سه جام ممکن رو برای امسال میخوایم در مورد فرینگس هم امشب شبش نبود وگرنه من چند بازی اخر فرینگز رو دیدم که تونسته گلهایی زیادی هم به ثمر برسونه و رو یه شب نمیشه قضاوت کرد
تصویر : http://i49.tinypic.com/2ustxj9.jpg
به امار بالا نگاه کنید و اگر میتوانید این ابر ستاره را تشویق نکنید !
در مورد فرینگز من از همون یورو 2008 به بعد فهمیدم که فوتبالش در حد تیمهای خوب نیست و بازیش خیلی افت کرده.من بازیهای قبلش رو هم امسال دیدم و گلهایی که زده نمیشه دلیلی بر خوب بودنش باشه.
ولی در کل معتقدم که شاف در جنگ تاکتیکی(همون چیزی که امیرحسین هم اشاره کرد) به فن گال باخت.البته بایرن کمی شانس هم اورد. اون دو تا موقعیت اول بازی که از جلوی دروازه میزدن تو دستهای بوت،اگه اونا گل میشد شاید روند بازی طور دیگری میشد.
راستی قرار است از کی فینال جام حذفی دیگردر المپیک برلین برگزار نشود.چند وقت پیش فکر کنم تاریخ 2013 را برای بازنشستگی این ورشگاه تعیین کرده بودند و تصمیم دارند محل فینال جام حذفی را تا آن موقع به ورزشگاه دیگری منتقل کنند. کسی اطلاعات کامل تری در این مورد ندارد؟